Hoe hoog is mijn transitie vergoeding?

Dit is slechts een indicatieve uitkomst waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Het kan zijn dat uw situatie mogelijk in aanmerking komt voor een hogere vergoeding. Neem daarvoor contact op met ons.

Beschrijf hier uw situatie en ontvang antwoord op uw vraag

Ons verhaal

  over_ons3.png

Wie zijn wij?
De Ontslagwinkel is landelijk werkend kantoor, opgezet door Kempen Advocaten BV, gevestigd in Eindhoven (KvK 57286582, BTW NL812826966.B91). Met drie advocaten en in totaal 7 medewerkers zetten wij ons dagelijks voor u in. 

Wat doen wij voor u
Wij helpen met het oplossen van juridische conflicten op het werk, zoals ontslag en situaties met dreigend ontslag. Het behouden van het werk kan doelstelling zijn, of ook het verkrijgen van de hoogste ontslagvergoeding. In heldere taal en op gemakkelijke wijze wordt u verder geholpen, op basis van een vast laag tarief, welke kosten meestal door de werkgever worden gedragen. 

Kernwaarden

  • persoonlijke benadering
  • vriendelijke medewerkers
  • korte responstijd
  • goede service
  • vaste tarieven 

Werkgever betaalt vaak
In de meeste gevallen kunt u ons zelfs kosteloos inschakelen. De werkgevers betalen onze kosten in circa 75% van de gevallen. Deze partij is immers het beste in staat om de kosten te dragen. Het laten bestaan van een arbeidsconflict kost uw werkgever vaak meer geld.

Privacy
Als advocatenkantoor zijn wij gehouden aan het beroepsgeheim dat geldt voor advocaten. Alle post wordt verzonden in een neutrale envelop.

Gecertificeerd
Het kantoor is goedgekeurd en gecertificeerd conform de Kwaliteitsstandaard van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Geschillencommissie Advocatuur
Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur, waardoor u op eenvoudige wijze problemen aangaande ons werk kunt voorleggen aan een onafhankelijke commissie.

Algemene voorwaarden
Op de werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Klanten waarderingen
Kijk wat anderen van ons vinden: https://www.kiyoh.nl/ontslagwinkel/  

Vragen stellen
Als service wordt gratis telefonisch en per email advies gegeven. U bent daarmee meestel voldoende geholpen om zelf verder het probleem op te lossen. Voor ons kantoor biedt dit de mogelijkheid om extra inzicht te krijgen en daarmee onze diensten te verbeteren. 
 

 
Fill out my online form.